Apartementen Verhuur

Op zoek naar een accommodatie in Suriname met top kwaliteit en top service e nook nog eens goedkoop?Dan moet u zeker bij Ramesh Jankie’s appartments zijn!

Ramesh Jankie’s appartments is een gezellig appartementencomplex vlak buiten het centrum van Paramaribo. Wij bieden complete ingerichte appartementen voor 1 of 2 personen. De appartementen zijn stijlvol opgezet en beschikken over alle luxe.

De appartementen zijn voorzien van aircondditioning, televisie, koud en warm water, koelkast, gratis internetverbinding en vooral geode beveiliging.

De kamers zijn sfeervol en ruim ingericht en voorzien van alle faciliteiten die uw verblijf aangenaam maken. U geniet van een heerlijke nachtust zodat u fris en vrolijk de nieuwe uitdagingen van uw vakantie kunt meemaken.

De kamer is voorzien van:
Airconditioning.
Een tweepersoonsbed.
Gratis Wi-Fi verbinding.
Digital televisie.
Kledingkast.

De badkamer is voorzien van:
Douche met warm/ koud water.
Een toilet.
Een wastafel.
Een wasmachine.

De kitchenette is voorzien van:
Een koelkast.
Een waterkoker.
Een magnetron.
Ricekoker.
Keukentafel.

De woonkamer is voorzien van:
Een luxe bankstel.
Een digital televisie.
Een dvd speller.
Een ventilator.

Ramesh Jankie’s appratments street ernaar om de gasten een huiselijk gevoel te geven, zodat ze zich in een rustige omgeving kunnen begeven en dat ook buiten de stadsdrukte.

Heeft u een vraag en kunt u de infotmatie niet vinden op de website, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U wordt graag geholpen door ons.
U kunt ons bereiken middels de bovenstaande gegevens en / of u kunt ons formulier gebruiken.
U krijgt altijd binnen 2 dagen een antwoord!